logo
____________________

mo ____________________


külsőirodabolt Vajas kifli

Hagyományos fehér lisztből készült friss kifli. Tésztáját vajjal dúsítják, így igazán könnyű, puha és jóízű lesz a pékáru.

kif
Kifli

Fehér búzalisztből készült, ropogós és mindig friss hagyományos kifli. Tartalmas belseje van és enyhén édeskés íze. Hétköznapok népszerű pékáruja.
kif
Sváb kifli sóval hintett felületű

Hagyományos fehér lisztből készült friss kifli. Felszínét durva sóval szórjuk meg.

kif
Sajtos kifli

Hagyományos fehér lisztből készült friss kifli. Felszínét reszelt sajttal szórjuk meg, ami sütés alatt rápirul, és kellemes ízt ad a terméknek.

kif
Sajtos szendvicskifli

Fehér búzalisztből készült kifli, amit külön szendvics készítéséhez fejlesztettünk ki. Enyhén édes és omlós belsejével és puha héjával, jól harmonizál a felvágottakkal, zöldségekkel és tejtermékekkel. Felszínét sajttal szórjuk. Dekoratív külseje miatt vendéglátósoknak is ajánljuk.

kif
Fokhagymás kifli

Pikáns darált fokhagymával ízesített, fehér kifli. A fokhagymától nagyon finom, markáns ízű lesz a termék, amit egyenes formájúra gyúrunk. A fűszert mértékkel használjuk, így a vásárlónak nem kell aggódni amiatt hogy az étel kellemetlen leheletet kölcsönöz.
kif
Sajtos hot-dog kifli

Klasszikus hosszú, Hot-dog kifli, melynek tetejét sajttal szórjuk meg.

kif
Stangli

Hagyományos, sodort szendvics kifli melynek enyhén édes, vajas íze van. Nagyon puha tésztája van.
stan

Sós stangli

Hagyományos, sodort szendvics kifli melynek enyhén édes, vajas íze van. Nagyon puha tésztája van. Felületét durva szemű sóval ízesítjük.

stan

Sós ropogós

Finom sós keltésztából, hosszú és vékony rudakat formázunk és sütünk ropogósra. Frissen a legfinomabb de kiszárítva is kitűnő sörkorcsolya és sokáig eltartható. Sózott felületű és sima változatban készítjük.
rop

Sajtos falatka

10 darab egybesült kifli melynek tetejére rengeteg sajtot szórunk. Tésztája nagyon puha és enyhén édeskés. Önmagában is finom reggeli de szendvics is készíthető belőle. Az egybesült kiflik szétszedhetőek, így a szendvics méretét ízlés szerint változtathatjuk.
fal

Korpás kifli

Rúd alakú kifli, melyet korpával ízesítünk és teszünk egészségesebbé. A korpa nagyon jó hatással van az emésztésre.

kif

Hot-dog kifli

Hosszú és vastag rúd alakú kifli mely ideális virslis hot-dog készítésére.
hd

Gubarúd

Hosszú és vastag rúd alakú kifli, mely ideális mákos guba és egyéb kifli alapú desszertek készítésére.

guba
vissza a termékekhez