logo
____________________

mo ____________________

kemencék

szgepk_mo

• Projekt neve: " Technológiai fejlesztés az N és N Sváb Sütőipari Kft-nél Roto Passat 980 H Forgóállványos kemencék bevezetésével"• Projekt leírás: A Roto Passat egy univerzális forgókocsis kemence, valamennyi sütőipari termék magas minőségű előállítására alkalmazható. A nyugodt levegőmozgást a jól bevált Roto Passat résfalrendszer biztosítja, és ez garantálja a termékek egyöntetûségét, azonos minőségét. A fokozatmentesen szabályozható energiafelhasználás változatos termékszerkezet előállítását biztosítja a legjobb minőségben: - zsemle finom, tartós héjzattal - ízletesebb aprósütemények - valamennyi fehér kenyérhez - az összes finomsüteményhez - barna kenyérhez és rusztikus süteményekhez Egy új koncepciójú, erős gőzfejlesztő gondoskodik a megfelelő gőzmennyiségrõl. Ez a kapacitás növekedés lehetővé teszi komolyabb megrendelések gyors legyártását is.

Az elsődleges cél az informatikai fejlesztéssel, hogy az infrastruktúra feleljen meg a magyar szabványoknak, tegye lehetővé a folyamatos kapcsolattartást a partnerekkel és az élelmiszerboltokkal, valamint hosszú távon biztosítsa a Kft. működéséhez szükséges kommunikációs és informatikai technológiát

A projekt az Európai únió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

www.nfu.hu
www.magzrt.hu


mo • Kedvezményezett neve és elérhetősége: N és N Sváb Sütõipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., 2080 Plisjászfalu, Tinnyei út 1.
• Közremuködő szervezet neve és elérhetősége: Magyar Gazdaságfejlesztési Központ ZRT. 1139 Budapest Váci u. 83
vissza