logo
____________________

mo ____________________


külsőiroda

Bemutatkozik az N és N Kft.

 

Vállalkozás neve: N és N Sváb Sütőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft

Központja: 2080 Pilisjászfalu, Tinnyei u.1

Számlavezető pénzintézet neve: Volksbank Rt. Pilisvörösvár

Elszámolási számla száma :14100024-10715149-01000009

Cégjegyzék száma: 13-09-064048

Adószám: 10614893-2-13     

 Az N és N Kft. rövid története:

 

Kft-énk több, mint 20 éve kezdte meg működését pilisvörösvári üzemében. Jelenleg közel 90 dolgozóval, napi 10 tonna termelési mennyiséggel igyekszünk megoldani vevőink minél igényesebb kiszolgálását. Cégünk a hagyományos pékárukon kívül komoly leveles-, ill. cukrásztermék választékkal is rendelkezik. Ezenkívül választékunk egyre nő a reformterületen, a tönköly, a teljes kiőrlésű, az élesztő nélküli ill. a vitaminozott termékek között. A fagyasztott, ill. hosszú eltarthatóságú csomagolt termékeinket is növekvő mennyiségben gyártjuk.

A közel 300 féle terméket Budapest, Pest megye és Komárom –Esztergom megye területén terítjük a 17 tehergépkocsiból álló gépjárműparkunkkal. Termékválasztékunk fejlesztésekor először mintaboltjainkban teszteljük új termékeinket, majd a vevői visszajelzések alapján döntünk a termékek szélesebb körű piaci bevezetéséről.

Kft-énk 2001 végén átköltözött az újonnan épült, Európai-Úniós előírásoknak is megfelelő 3000 m2-es pilisjászfalusi üzemébe, ahol bevezettük a HACCP minőségbiztosítási rendszert. Az új üzemünkben korszerű hőcserélős szellőző ill. fűtő berendezés működik. Az üzem melegvíz ellátását 90%-ban hulladékhő újrafelhasználásával biztosítjuk.

Jelenlegi kapacitásunk lehetővé teszi komolyabb megrendelések gyors legyártását.

Titkárságunk naponta 7-18 óra között áll tisztelt vevőink rendelkezésére. Reméljük, hogy cégünk rövid bemutatása felkeltette érdeklődését és nemsokára elégedett partnereink között köszönthetjük.
Üdvözlettel:Nick Mátyás ügyvezető