Twister

Ismered már a kenyér új csodáját? A Twisterről van szó, ami garantáltan magával ragad! Készülj fel a kulináris kalandra, és kóstold meg ezt az egyedi, kézműves pékárut!

Mi teszi különlegessé? A hosszúérésű technológia, amelynek köszönhetően kívül ropogós, belül pedig puha és lyukacsos szerkezetű. Nem csupán egy, hanem négy különleges ízben kapható: natúr, olivás, rusztikus és paradicsomos-pikáns! Jelenleg is dolgozunk további, még izgalmasabb ízek létrehozásán, hogy minden falat teljes értékű élvezet lehessen.

A Twistert magas hidratáltságú tésztából és pirított rozslisztből készítjük, így garantáltan minőségi és egyedi alap ízvilágot biztosít. Termékeink rendelés esetén készresütött-gyorsfagyasztott állapotban kerülnek kiszállításra, kisütve pedig Mintaboltjainkban, illetve forgalmazó helyeinken érhetőek el, melyek száma folyamatosan nő.
Ne hagyd ki a kenyér új dimenzióját! Legyen a Twisterről szóló gasztronómiai élmény a napod része! Akár önmagában, vagy főételek mellé és szendvicsként is tökéletes választás!